Kapcsolatfelvétel

Cégnév Cégnév megadása kötelező! (Minimum 3 karakter)
Név Név megadása kötelező! (Minimum 4 karakter)
Telefonszám Telefonszám megadása kötelező!
E-mail cím E-mail cím megadása kötelező!
Ajánlatkérés
  Küldés folyamatban...
pauker


Gépparkunk:

Gépparkunk legfontosabb jellemzője a folyamatos innováció, hiszen élvonalbeli nyomdaként nem tehetjük meg, hogy ne a legkorszerűbb Heidelberg, Duplo és Horizon gépekkel dolgozzunk. 2016 nyarán egy 3 millió eurós beruházás következményeként megdupláztuk kapacitásunkat: ma már napi 8.000.000 A4-es oldal nyomására vagyunk képesek. Mindez a Heidelberg Speedmaster XL 106-8-P ofszet nyomógépnek, az Európában elérhető legmodernebb nyomógépnek köszönhető. A már eddig is igen fejlett kötészetünk is jelentős bővítésen esett át, hiszen beszereztük a sorban harmadik Heidelberg Stahlfolder KH-82-es hajtogató gépünket. Fő profilunk az egymenetes, 4+4 színes nyomtatás, tevékenységünk főként a katalógusok, prospektusok, éves jelentések, reklám- és marketing anyagok, szórólapok, folyóiratok, havi- és hetilapok, negyedéves újságok, periodikák, és könyvek nyomtatása köré rendeződött.

Ízelítő gépparkunkból

 • st450

  HEIDELBERG STITCHMASTER 450

  Írkafűző gépsor

 • cd102

  HEIDELBERG SM CD 102-5+L

  5 színes + lakkozó B/1-es nyomógép
 • xl106

  HEIDELBERG XL 106-8P

  8 színes B/1-es nyomógép
 • hdb_sm52_6

  HEIDELBERG XL75 5 DW+LW (LE UV)

  5 színes B/2-es nyomógép Hybrid lakkozóművel
 • sm1022

  HEIDELBERG SM 102/2

  2 színes B/1-es nyomógép
 • duplo

  DUPLO SYSTEM 5000

  Lapösszehordó, hajtogató, fűző és vágógép, mely omegázásra is alkalmas
 • flexomailer

  FLEXOMAILER

  Kártyaberagasztó berendezés

 • b1folding_2

  HEIDELBERG

  B/1-es hajtogatógép
 • st350

  HEIDELBERG STITCHMASTER 350

  Írkafűző gépsor
 • kh82

  HEIDELBERG KH-82

  B/1-es hajtogatógép


Tanúsítványaink

A Pauker Nyomda nem nőhette volna ki magát Magyarország egyik vezető nyomdájává anélkül, hogy ne tartotta volna fontosnak a magas minőséget. Éppen ezért munkánkat nemzetközi tanúsítványok kritériumainak megfelelve végezzük, így biztosítjuk ügyfeleink valamint saját magunk számára azt, hogy a nálunk készülő nyomdai anyagok tökéletesek legyenek.

 

FSC

A Pauker Nyomda számára a környezetvédelem nem részfeladat, hanem küldetés. Éppen ezért szereztük meg Magyarországon az elsők között az FSC Tanúsítványt, melynek célja a felelős erdőgazdálkodás támogatása.

fsc Az FSC által akkreditált független tanúsító szervezetek védjegyet adnak a megfelelő erdőgazdálkodásért, valamint a tanúsított fából készült anyagok (pl. papír) mozgásának pontos és követhető nyilvántartásáért, az ún. eredetkövetési lánc fenntartásáért. A minősítés garantálja, hogy az adott termék olyan erdőgazdaságból származik, ahol a kitermelés és az erdő újratelepítése során figyelembe veszik a biodiverzitást és az ökológiai egyensúly fenntartását. Ahhoz, hogy Ön is használhassa az FSC logót nem elég felelős forrásból származó papírt használnia, FSC minősítéssel rendelkező nyomdával kell dolgozni − amilyen a Pauker Nyomda is.

ISO9001 ISO 9001:2009 tanúsítvány – A Pauker Nyomda számára mindig is kiemelt jelentőségű volt a magas minőségi követelményeknek való megfelelés. Ezért nyomdai munkafolyamatainkat az ISO 9001 auditált minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelve végezzük el. Ezzel garantáljuk, hogy ügyfeleink mindig a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.

ISO14001 ISO 14001:2004 tanúsítvány – A Pauker Nyomda számára a környezetvédelem nem részfeladat, hanem küldetés. Éppen ezért cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelmi előírások betartására, munkánkat a környezetirányítási szabvány szerint végezzük.

magyar-nyomdatermek Magyar Nyomdatermék Védjegy - A Magyar Nyomdatermék védjegy a fogyasztó számára tanúsítja, hogy a gyártó a tőle elvárható legmagasabb minőségben, tudása legjavát adva készítette el a terméket. Tanúsítja továbbá, hogy a cég a jogszabályok és az üzleti életben szokásos magatartási szabályok szerint működik, bármikor leinformálható, hiszen a szövetség tagja. Végül, de nem utolsósorban arról tájékoztatja a fogyasztót, hogy a termék magyarországi nyomdában készült.
A Magyar Nyomdatermék logó a Nyomda- és Papíripari Szövetség szellemi terméke és kizárólagos tulajdona, melyet a Szövetség engedélyével és a szabályzat előírásainak betartásával a Pauker Nyomda is használhat az általa előállított termékeken.

Bisnode AAA – 2015-ben nyerte el a Pauker Nyomda a Bisnode értékelése alapján az AAA tanúsítványt, amellyel a magyarországi cégeknek csupán 0.63%-a rendelkezik. Ez a legmagasabb szintű minősítés annak elismerése, hogy a Pauker Nyomdával való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Cégünkkel biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távú együttműködésre számíthatnak velünk.


Díjaink

Superbrands Superbrands-díj: Büszkék vagyunk rá, hogy 2009 óta a Pauker Nyomda minden évben elnyeri a magyarországi üzleti márkák legnívósabb elismerését, a Superbrands-díjat. A Superbrands védjegy minden esetben minőségjelző, tudatosságra nevelő, valamint döntésmegerősítő kommunikációs eszköz, segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában. Ez a díj mára már nem csak a marketing- és kommunikációs szakma igazodási pontja, de a szélesebb közönség számára is értéket, minőséget jelző elismerés.

Magyar Brands Magyar Brands-díj: Rendkívüli elismerésként tekintünk arra, hogy a Pauker Nyomda 2011 óta minden évben elnyeri a Magyar Brands díjat, amit az olyan hazai cégeknek ítélnek oda, amelyek külföldön is méltóképpen képviselhetik Magyarországot. A Magyar Brands márkához kapcsolt értékek olyan kézzelfogható üzenetet közvetítenek a magyarországi illetve nemzetközi piacokon, amelyek révén a termékek megbízhatósága és elismertsége növekszik az üzleti partnerek szemében.

Best Print BestPrint díj: Magyarország egyik vezető nyomdájaként elengedhetetlennek tartjuk, hogy időről időre szakmailag is megmérettessük magunkat. Ennek egyik legjobb módja a Magyar Nyomda- és Papíripari Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő BestPrint verseny, amely több kategóriában díjazza a nevező nyomdákat. 2016-ban 2 kategóriában (többszínes kartonált könyv és egyszínes keménytáblás könyv) arany fokozatot illetve 3 nagydíjból a Finishing kategória nagydíját nyertük el.


Referencia:

Béflex Solutions – Boros Péter: „Minőség és határidő – ez a két fogalom jól leírja és bemutatja a Pauker Nyomda tevékenységét, és ezzel is hozzájárul vevőink elégedettségéhez. A több mint 10 éves partneri kapcsolatunkat, korrekt és szakmai alapokon nyugvó együttműködés jellemzi, melyet támogat a Nyomda folyamatos innovációja.”

Borhi Ágnes Mátai és Végh Kreatív Műhely – Borhi Ágnes: „Szeretem, ha egy nyomda számára is fontos a tökéletes végeredmény, az ügyfél elégedettsége. Ha megbízhatóak, partnerként kezelnek és segítenek a legmerészebb ötletek megvalósításában is. A Pauker pont ilyen, ezért dolgozunk együtt már hosszú évek óta.”

Guti Péter Tudomány Kiadó – Guti Péter: „A Pauker Nyomda teljesítményével és hozzánk való állásával eddig nem tapasztalt mértékben vagyunk elégedettek. Elégedettségünknek több oka is van. Egyfelől hallatlanul nagy rugalmassággal álltak hozzá a két hetes anyagleadási késedelmünkhöz és mindent elkövettek, hogy ennek ellenére határidőre és minőségileg kifogástalan kiadványt kaphassunk. Másfelől köszönjük, hogy az árban nem érvényesítették a késedelmes leadásból származó lehetséges pluszköltséget. Ez a mai világban teljesen szokatlan hozzáállás megerősít bennünket abban, hogy helyes döntés volt ca 2 évvel ezelőtt nyomdai munkáinkkal a Pauker Holding nyomdát megbízni, mert itt mind minőségben, mind emberi hozzáállásban maximális kiszolgálást kaphatunk.”

Dr. Lőrincz György St. Andrea Szőlőbirtok – Dr. Lőrincz György: „A St. Andrea szőlőbirtok igyekszik jóra törekvő, megbízható partnerekkel dolgozni, akik folyamatosan a megújulás és a minőség finomításának az útján járnak. A Pauker és csapata megítélésem szerint ilyen!”

Dr. Virág Judit Virág Judit Galéria – Dr. Virág Judit: „Az elmúlt 13 évben galériánk színvonalas és reprezentatív albumait a Pauker Nyomda kiemelkedő minőségű nyomdai munkájának köszönhetjük. Biztonságban érezzük magunkat, mert az olykor lehetetlennek tűnő határidőket is pontosan betartják.”

INGYENES MARKETING TIPPEK

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb marketing trendekről, akcióinkról, vegyen részt nyereményjátékainkon!