Kapcsolatfelvétel

Cégnév Cégnév megadása kötelező! (Minimum 3 karakter)
Név Név megadása kötelező! (Minimum 4 karakter)
Telefonszám Telefonszám megadása kötelező!
E-mail cím E-mail cím megadása kötelező!
Ajánlatkérés
  Küldés folyamatban...


PÁLYÁZATI PROJEKT: KFI_16-1-2017-0069

Projekt részletezése:

A projekt azonosító száma: KFI_16-1-2017-0069
Kedvezményezett neve: PAUKER HOLDING Kft.
Projekt címe: Optimális kihasználtságot biztosító nyomdai technológia fejlesztése intelligens gyártócellák kialakításával
Szerződött támogatás összege: 382.087.500 Ft
Támogatás mértéke: 62,45 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. 12. 31.

Projekt leírása


A PAUKER HOLDING Kft. 382 millió forintot meghaladó vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati kiíráson. A közel 612 millió forint összköltségvetésű beruházásból nyomdai technológia fejlesztése valósul meg. A projekt eredményterméke kifejezetten a heterogén nyomdai gépparkokhoz használható intelligens adatgyűjtő, kommunikációs és vezérlő technológia kialakítása, amely képes adatokat átvenni a cégek ERP rendszeréből és az automatikusan gyűjtött gyártási adatok kiértékelésével képes optimalizálási feladatok elvégzésére és a gyártócellák működésének módosítására. A projekt eredményeinek a nyomdaipari szakterületre gyakorolt hatása jelentős lehet, hiszen olyan integrált termelésfelügyelő és gépfelügyelő rendszer kialakítását teszi lehetővé, amely egyrészt az egyes gyártócellák termelési adatait rögzíti és elemzi, másrészt az integrált termelési folyamatokban alkalmazott heterogén gyártócellák összehangolását biztosítja. A fejlesztés példaértékű lehet a hazai és nemzetközi nyomdaipar számára is. A rendszer működtetése során keletkező adatok elemzése szervezéstudományi szempontból is hasznos alapot biztosíthatnak további technológiai innovációknak.

INGYENES MARKETING TIPPEK

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb marketing trendekről, akcióinkról, vegyen részt nyereményjátékainkon!