Kapcsolatfelvétel

Cégnév Cégnév megadása kötelező! (Minimum 3 karakter)
Név Név megadása kötelező! (Minimum 4 karakter)
Telefonszám Telefonszám megadása kötelező!
E-mail cím E-mail cím megadása kötelező!
Ajánlatkérés
  Küldés folyamatban...
Hatalmas sikerrel zárult az Adj egy Mesét! jótékonysági könyvgyűjtésünk!

Másodjára rendezte meg a Pauker Nyomda 2 hónapos jótékonysági „Adj egy Mesét!” könyvgyűjtő akcióját – amelyben ezúttal harmadik félként a Jófogás is szerepet vállalt. A két cég idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára gyűjtött gyermekkönyveket állandó helyszíneiken: a nyomda telephelyén, valamint Westend City Centerben lévő Jófogás Találkozási Ponton, valamint zenei rendezvényeken - koncerteken.

A könyvek gyűjtése szeptember 2-án, a Budapest Park Pöttömkertjében kezdődött. A közös könyvgyűjtő akció során mesekönyveket, mondókás gyűjteményeket, ifjúsági regényeket, valamint más, gyermekek számára hasznos és érdekes könyveket vártak. Önkéntesek gyűjtötték a könyveket többek között a Stubborn, a KIES és a Blahaluisiana zenekarok koncertjein, és a hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő AWS lemezbemutató koncertjén. A magánszemélyek mellett számos kiadó – Tessloff-Babilon Kiadó, a Holnap Kiadó, a Csimota Kiadó, a Cartaphilus Kiadó, a Maxim Kiadó, a Napraforgó Kiadó - ajánlott fel ifjúsági könyveket. 

KÉPEKÉRT kattintson ide!

A széleskörű összefogásnak köszönhetően több mint 2.000 db mesekönyv gyűlt össze, amit a karitatív szervezet rászoruló családok gyermekeinek, valamint olyan iskoláknak és gyermekjóléti intézményeknek juttatja el, ahol nincs könyvtár. Az adományt jelképező ajándékcsomagokat a Pauker Nyomdában vette át húsz kisgyermek, akik a Szeretetszolgálat Szatmár Utcai Családok Átmenet Otthonából érkeztek.

A könyveket jelképesen Varga Szilárd a Pauker Kft. társtulajdonosa és kereskedelmi igazgatója sajtótájékoztatóval egybekötve adta át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-Magyarországi Régiójának regionális ügyvezetőjének, Molnár Tamásnak. A sajtótájékoztatót követően a máltai intézményből érkezett gyerekeket körbevezették a nyomdában, megismerkedtek a gépek működésével és a nyomdai folyamatokkal, majd a nyomda kézi kötészeti részlegén szakemberek segítségével elkészítettek egy-egy jövő évi képes naptárat, a Lizzy Card Kft. felajánlásának köszönhetően.

„Nagy öröm számunkra, hogy a társadalmi felelősségvállalásként megszervezett akciónk során összegyűlt könyvek olyan gyerekekhez kerülhetnek, akiknek a családjában a szűkös anyagi lehetőségek miatt valószínűleg a mesekönyv az elsők között szerepel, amit lehúznak a bevásárló listákról. Emellett nemcsak az fontos a Pauker Nyomda számára, hogy az összegyűjtött könyvek a legjobb helyre kerüljenek, de azt is szeretnék megmutatni a gyerekeknek, mennyi munka van egy-egy kiadvány elkészítése mögött és felkeltsük az érdeklődésüket a nyomdaipar iránt.” – mondta Varga Szilárd.

„A Szeretetszolgálat küldetése két irányú: támogatni a rászoruló embereket, valamint lehetőséget adni a segíteni vágyó embereknek arra, hogy jól segítsenek: adományaik célba érjenek, vagy önkéntesként részt vállalhassanak a rászoruló emberekért végzett szolgálatban. Ezekből a könyvekből nem csupán a rászoruló családoknak juttatnak, de kapnak a családok átmeneti otthonában élő gyerekek és olyan máltai intézmények, amelyekben jelenleg nem működik könyvtár.” – tette hozzá Molnár Tamás.

"Örömmel adtunk helyszínt a Pauker Nyomda Adj egy Mesét! Gyerekkönyv- gyűjtő kampányához a Jófogás Találkozási Ponton. Mindig szívesen vesszük azokat a lehetőségeket, ahol támogathatjuk a jótékony kezdeményezéseket. Idén december 15-én szintén a Jófogás Találkozási Ponton a Magyar Vöröskereszt által szervezett Mikulásgyár számára gyűjtünk adományokat." - mondta Györe Márió, a Jófogás marketing managere.

2018, December 04.

INGYENES MARKETING TIPPEK

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb marketing trendekről, akcióinkról, vegyen részt nyereményjátékainkon!