Kapcsolatfelvétel

Cégnév Cégnév megadása kötelező! (Minimum 3 karakter)
Név Név megadása kötelező! (Minimum 4 karakter)
Telefonszám Telefonszám megadása kötelező!
E-mail cím E-mail cím megadása kötelező!
Ajánlatkérés
  Küldés folyamatban...
Adj egy Mesét! - Jótékonysági gyerekkönyv-gyűjtésre hívjuk Önt!

A 2016-os sikereken felbuzdulva a Pauker Nyomda úgy döntött, idén ismét könyveket fog gyűjteni rászoruló gyermekek és családok, valamint általános iskolák számára. Kezdeményezésünkhöz csatlakozott a Jófogás is, így biztosak vagyunk benne, hogy közös erővel még sikeresebbé tehetjük az „Adj egy Mesét!” könyvgyűjtést!

De miért rendezzük meg ismét az akciót? Döntésünk hátterében az áll, hogy a támogatni kívánt családok esetében pont a gyerekek szókincsének, fantáziájának, kreativitásának és szociális készségeinek fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges könyvek azok, amik rögtön lekerülnek a családi bevásárlólistáról.

Emellett talán az sem szorul külön magyarázatra, hogy pl. egy jól megválasztott mesekönyv mekkora szerepet játszhat a gyerekkor és a családi élet teljesebbé tételében, a közös meseolvasás – mondókázás, a történetek továbbfűzése által. Éppen ezért tartjuk kiemelt fontosságúnak, hogy minden gyermek részesülhessen abban a csodában, amit a mesés gyermekkor nyújthat. Mi, a Pauker Nyomda és a Jófogás ebben a feladatban szeretnénk segítséget nyújtani a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, akik számára felajánljuk a kampány ideje alatt összegyűlt könyveket.

Az „Adj egy Mesét” jótékonysági gyerekkönyv-gyűjtés 2 hónapot ölel fel: szeptember 1. és október 31. között várjuk a könyvadományokat. Az ezen időszak alatt összegyűjtött adománykönyveket hátrányos helyzetű családok, valamint olyan általános iskolák fogják megkapni, ahol jelenleg könyvhiány miatt nem működik iskolakönyvtár.

A könyvgyűjtés korosztálya a 3-14 év közötti gyerekek, számukra várunk jó állapotú mesekönyveket, mondókás- és verses könyveket, ifjúsági regényeket, kötelező olvasmányokat, szeptember-október hónap folyamán.

A könyvgyűjtés állandó helyszínei:

  • Pauker Nyomda: 1047. Budapest, Baross utca 11-15. (hétköznap 9-16 óráig)
  • Jófogás Találkozási Pont: WestEnd City Center, aluljárószint (nyitvatartási időben) 

Emellett még számos más eseményen is megjelenünk majd, ahol szeretettel várjuk a könyvadományokat. Legutóbb a Budapest Park szezonzáró Pöttömkert eseményén vettünk részt nagy sikerrel, de néhány koncerten is várni fogjuk az adományozókat. Ezek részletei a Facebook oldalunkon lesznek elérhetőek. 

Ugye Ön is Ad egy Mesét?

2018, Szeptember 10.

INGYENES MARKETING TIPPEK

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb marketing trendekről, akcióinkról, vegyen részt nyereményjátékainkon!