Kapcsolatfelvétel

Cégnév Cégnév megadása kötelező! (Minimum 3 karakter)
Név Név megadása kötelező! (Minimum 4 karakter)
Telefonszám Telefonszám megadása kötelező!
E-mail cím E-mail cím megadása kötelező!
Ajánlatkérés
  Küldés folyamatban...
Köszöntjük megújult honlapunkon!

A XXI. századi kívánalmaknak megfelelve úgy döntöttünk, hogy régi honlapunkat új köntösbe bújtatjuk, és a virtuális térben is ügyfélbarát környezetet biztosítunk megrendelőink számára. Reméljük sikerült elérnünk a kívánt célt: a letisztult, elegáns külsőt és a minden igényt kielégítő tartalmat, nem csak magyar, de angol, német és francia nyelven is.

Fő koncepciónk az új weboldal tervezésekor az volt, hogy ne csak a száraz tényekkel untassuk az oldalunkra látogatókat, hanem egy kis ízelítőt adhassunk abból, hogy kik is vagyunk, miért érdemes minket, a Pauker Nyomdát választani. Ebből kaphat egy kis betekintést a Rólunk menüpontban, itt a nyomda történelméről, cégünk üzleti filozófiájáról, küldetésünkről, valamint a társadalmi felelősségvállalásunkról tájékozódhat. 

Szerettük volna bemutatni azt is, hogy a közel 30 éves nyomdai tapasztalatunkkal hogyan tudjuk segíteni – a kor kihívásainak megfelelve – az Ön és cége munkáját. Éppen ezért készültek el a Termékek illetve Szolgáltatások menüpontok, ahol gazdag képi illusztráció kíséretében megismerheti azokat a területeket, ahol igazán hatásos együttműködésre számíthat velünk - ráadásul arról is tájékozódhat, hogy milyen szolgáltatásokkal próbálunk egy kis pluszt nyújtani megrendelőink számára.

Ha pedig még mindig bizonytalan lenne a döntés meghozatalában, jó szívvel ajánljuk Önnek a Miért a Pauker menüpontot, ahol gépparkunkon és tanúsítványainkon kívül, a díjainkkal, továbbá a referenciáinkkal is megismerkedhet. Onnan pedig már csak egy kattintás a Kapcsolatok menüpont, ahol minden fontos elérhetőségünk feltüntetésre került.

Amennyiben bármilyen javaslata – észrevétele van az új honlapunkkal kapcsolatban, küldje el nekünk a marketing@pauker.hu email címre!

2017, Október 04.

INGYENES MARKETING TIPPEK

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb marketing trendekről, akcióinkról, vegyen részt nyereményjátékainkon!